Basilico e Mozzarella

Basilico e Mozzarella

#Basilico e #Mozzarella de #pizza voor #Marghereta di Savoye #100 jaar later nog steeds #favoriet!

Basilico e Mozzarella op de verse PIZZA

Na ruim honderd jaar, is de pizza Margeretha nog steeds favoriet bij velen. Deze pizza werd in Napels speciaal voor de konigin uit Turijn bedacht.

Il tricolore

Met tomaat, basilicum en mozzarella is het tevens de pizza "Tricolore". De kleuren van de Italiaanse vlag rosso, biancho e verde! Maar wat natuurlijk belangrijker is, deze smaakcombinatie is gewoon erg lekker. Gemaakt met verse basilicum (liefst uit eigen tuin), mozzarella en lekkere tomaten saus.
Gebakken bij hoge temperatuur in de houtgestookte PIZZAJOLLY steenoven. Mooi om te zien en altijd lekker!

 

Eenvoud maakt smaak!

Er wordt wel gezegd, dat men de echt goede "pizzaioli" kan herkennen aan de kwaliteit van de pizza Margherita. Nu kunnen smaken erg verschillen maar het is zeker waar. Wil je weten of een pizzabakker er wat van kan, dan is de pizza Margeritha de beste om te proeven.

De kunst van het weglaten maakt de pizza Margeritha juist zo lekker. De eenvoudige ingredienten zorgen samen voor een smaak die juist versgebakken tot hun recht komen. Dat smaakt naar meer. En het leuke is, met een houtgestookte pizzaoven in de tuin, kunt u deze klassieke Italiaanse pizza zelf ook maken.

 

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN