pizza e vino demodagen pizzajolly

Pizzajolly demodag 20 februari

Het voorjaar lonkt! Kom proeven....

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizzajolly demodag zondag 20 februari

De dagen worden al weer langer en het weer heeft soms al voorjaars trekjes. Alhoewel het nog steeds winter is wordt het tijd al vast plannen voor de tuin te maken.

Dit jaar een ook pizzaoven uw de tuin!

U heeft er al lang over nagedacht en ziet het al helemaal zitten. Een eigen italiaanse steenoven in de tuin. Het zelf gaan bouwen van een pizzaoven ziet u niet echt zitten. Veel werk, veel ruimte en wat als u de verkeerde plaats heeft uitgekozen? Zo'n oven breek je niet snel meer af.

 

Zelf een pizzaoven bouwen?

Voor veel enthousiaste pizzabakkers is daarom een verplaatsbare pizzaoven zoals die van pizzajolly een beter alternatief. Die kan overal staan, is makkelijk te verplaatsen en kan het hele jaar door gebruikt worden. 

 

Wij maken u graag enthousiast

Wilt u zelf eerst eens zien hoe een houtoven werkt? Kom dan eens kijken op een van de demodagen van pizzajolly te maarsbergen. Bijvoorbeeld op zondag 20 februari aan het begin van de voorjaarsvakantie! Op onze speciale PIZZAEVINO demodagen laten wij u graag op een leuke manier kennis maken met de pizzajolly pizzaoven voor thuis. demodagen in 2011

 

Wij maken u natuurlijk graag net zo enthousiast voor het zelf bakken van houtoven pizza, als we zelf zijn. Op een demodag bakken we altijd verse pizza's en geven u graag tips en advies over de aanschaf van een pizzaoven voor in de tuin.
Natuurlijk proeft u van de versgebakken steenoven pizza. Gemaakt volgens het originele italiaanse pizzarecept uit Napels. 

 

Graag tot ziens.

 

 

PS Mocht u 20 februari niet kunnen. Geen punt u bent altijd welkom op een andere dag. Of op een van de volgende PIZZAEVINO demodagen van pizzajolly.

Om er zeker van te zijn dat u op de hoogte blijft, kunt u pizzajolly gaan volgen op twitter:

Volg pizajolly op www.twitter.com/pizzajolly

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN